GLACÉ INDUSTRI, KÄVLINGE

HITTELÖN

Hittar du vår nästa hyresgäst?

Lämna in ett tips på vem som ska bli vår nästa hyresgäst och få chansen att vinna priser till ett värde av 10 000 kronor.

Om ditt tips leder till ett avtal på minst 999 kvm med ny lokalhyresgäst på Glacé, har du chans att vinna presentkort till ett värde av 10 000 kr. Hyresgäst på minst 499 kvm ger 5 000 kr, hyresgäst på minst 299 kvm ger 3 000 kr.

Lämna ditt tips genom att skriva ett mail till oss på lokal@glaceindustri.se

Följande uppgifter behöver vara med för att du ska kunna delta i tävlingen:
Uppgifter om det företag du vill tipsa om, ditt namn, din e-post och ditt telefonnummer. Vi behöver även ditt samtycke för att kunna hantera dina uppgifter på det sätt som krävs för att kunna genomföra tävlingen. Skriv ”jag samtycker” i mailen. Vi hanterar personuppgifter enligt rådande lagstiftning, läs mer vårt dataskydd.

Du hittar information om våra lediga lokaler här på hemsidan under fliken ”Ledig lokal”.

För mer information, kontakta Camilla Brandt 070-634 15 53.

Tävlingsregler

För att vinna ska ditt tips leda till att en ny hyresgäst tecknar ett avtal på minst 299 kvadratmeter på Glacé. Sista tävlingsdagen är 31 december 2022, men ifall vi får nya hyresgäster till lokalerna tidigare kan tävlingen komma att avslutas innan dess. Det finns ingen begränsning i antal tävlingsbidrag som får skickas in per person. Vinstsumman betalas ut i form av presentkort på Live it. Är det flera personer som tipsat om våra blivande hyresgäster går vinsten till den person som var först med att lämna in tipset.

härlig omgivning